Nyheder

18.10.2010 |

Praksisbaseret viden og videnbaseret praksis - forsøgs- og udviklingskonference på VEU-området 6.-7. december

Hvordan skal voksen- efteruddannelsen se ud fremover?På konferencen vil resultater og erfaringer fra det nyeste forsøgs- og udviklingsarbejde på VEU-området blive præsenteret og der vil blive lagt op til diskussion. Hvad viser erfaringerne? Hvordan kan de bruges? Hvordan kan de inspirere til det videre arbejde på området? På baggrund af fælles…

26.08.2010 |

Konkurrence Fra best practice til innovative practice

Deltag i case-konkurrence og bliv anerkendt for innovativ praksis indenfor voksnes læring og kompetenceudvikling anno 2010

02.06.2010 |

Store forskelle i anvendelsen af realkompetencevurderinger (RKV)

Ifølge en ny undersøgelse fra Danmarks Evalueringsinstitut (EVA), er udbredelsen af realkompetencevurderinger størst inden for de erhvervsrettede uddannelser, men der er fortsat store forskelle i anvendelsen mellem uddannelsesinstitutionerne. Manglende kendskab og økonomi nævnes som de største barrierer for at øge anvendelsen. Rapporten kan…

28.05.2010 |

Styrk medarbejdernes kundebevidsthed og samarbejdsevne

Kompetenceudvikling med henblik på udvikling af alle virksomhedens medarbejdere med henblik på omlægning af produktionshverdagen.

05.05.2010 |

Ny uddannelse indenfor kompetenceudvikling

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling, SCKK har sammen med NVR udviklet et længerevarende uddannelsesforløb for undervisere, konsulenter og vejledere som arbejder professionelt med anerkendelse af realkompetencer. NVR står for gennemførelsen af forløbet.

05.05.2010 |

Efteruddannelsesprogram for lærere på sprogcentre

DPU, Aarhus Universitet, og Voksen Pædagogisk Center i København udbyder i samarbejde med Integrationsministeriet et efteruddannelsesprogram for lærere på sprogcentre og andre udbydere af dansk som andetsprog for unge og voksne.

05.05.2010 |

Cooperative Learning har fokus på samspil og kommunikation i klasserummet

Når læreren benytter Cooperative Learning, stiger kursisternes aktivitetsniveau, de sociale relationer styrkes, og læreren får frigivet mere tid til den enkelte. Det viser NCK's midtvejsevaluering af projektet "Det samarbejdende klasserum", som for tiden afvikles på fire VUC'er i hovedstadsregionen.

22.04.2010 |

Styrkelse af matematikundervisning for voksne

For nylig mødtes forskere og undervisere fra Danmark, Sverige og Norge til et seminar om matematikundervisning for voksne.

16.04.2010 |

Tag en master i voksenuddannelse

Voksenuddannelse er et af de vigtigste elementer i et moderne videnssamfund. Der er brug for medarbejdere, som har viden om psykologiske, sociale, kulturelle og politiske forudsætninger for voksnes læring og praktiske erfaringer. Ansøgningsfrist er den 3. maj.

16.04.2010 |

Kortlægning af mulighederne for it-kompetenceudvikling

IT og Telestyrelsen skriver: Formålet med kortlægningen er at skabe et fundament for kompetencerådgivning af forskellige voksne målgrupper ved at stille et overblik over mulighederne til rådighed.

Viser resultater 31 til 40 ud af 236

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste