Nyheder

02.10.2009 |

Nye tal om AMU-aktiviteten

Undervisningsministeriet skriver: Hvem er kursisterne på AMU? Hvilke fag tager de? Få svarene i den nyeste statistik fra UNI?C Statistik & Analyse.

01.10.2009 |

Positiv udvikling inden for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse

Finansministeriet skriver: Regeringen og arbejdsmarkedets parter har d. 29. september afholdt møde om voksen- og efteruddannelse. Der var på mødet enighed om, at trepartssamarbejdet på voksen- og efteruddannelsesområdet har været vellykket. Rammerne for voksen- og efteruddannelse er blevet forbedret og udbuddet styrket.

30.09.2009 |

Kompetencebarometer skal give viden om voksnes deltagelse i VEU

Ny model skal bidrage til at skabe overblik over omfang og udviklingstendenser inden for voksen- og efteruddannelse og livslang læring i Danmark.

30.09.2009 |

Banebrydende undersøgelse om effektanalyser af VEU-indsatsen i Danmark

Når Birte og Ole bliver sendt på efteruddannelse, kan det så måles på virksomhedens bundlinie? Det forsøger en ny undersøgelse at afdække. Undersøgelsens scope blev præsenteret i midten af september. Resultaterne forventes offentliggjort i december.

30.09.2009 |

At lære hele livet er en menneskeret

Ny engelsk undersøgelse fra NIACE, National Institute of Adult Continuing Education, præsenterer 10 anbefalinger til en ny omfordeling af midlerne til livslang læring.

30.09.2009 |

Det samarbejdende klasserum

Kan Cooperative Learning - en undervisningsform hvor lærerens tid ved tavlen mindskes og hvor de lærende samarbejder om stoffet – maksimere de lærendes faglige og interpersonelle udbytte og øge deres motivation for læring?

30.09.2009 |

Resultater på vej fra NCK

NCK har eksisteret i snart halvandet år, og det er nu tid til midtvejsstatus. I det forløbne år, har de forskere, der er tilknyttet NCK, haft travlt med at samle data ind. Nu kan NCK varsle offentliggørelsen af en række resultater og tilhørende aktiviteter inden for det næste halve år.

18.09.2009 |

Markant flere voksne ordblinde sætter sig på skolebænken

Undervisningsministeriet skriver: Der er sket et boom i antallet af voksne, der melder sig til ordblindeundervisning. Siden første halvår af 2008 er der sket en stigning på 80 procent. Den store interesse skyldes blandt andet finanskrisen.

18.09.2009 |

Markant stigning i voksen- og efteruddannelse

Undervisningsministeriet skriver: Det er blevet mere populært at tage en efteruddannelse. Det viser evalueringen af de globaliseringsinitiativer, der blev iværksat fra 2007-2009.

11.09.2009 |

Job og kompetencer i Øresundsregionen

Hvilke fremtidige kompetencebehov har virksomhederne inden for forskellige brancher i Øresundsregionen? Hvordan er kompetence-efterspørgslen og kompetence-balancen i 2016? Disse spørgsmål arbejdes der med i projektet Job og kompetencer i Øresundsregionen. Som en del af arbejdet gennemføres seks analyser af kompetencebehovet inden for enkelte…

Viser resultater 81 til 90 ud af 236

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste