Nyheder

08.09.2009 |

Voksenpædagogik og innovation

Uddannelse af lærere og voksenlærere følger ikke i tilstrækkelig grad med krav og forandringer på arbejdsmarked og i samfundsliv. Det var en central pointe fra et arbejdsseminar, som NVL afholdt i september 2006. Nu er anbefalingerne til løsningen kommet i ny rapport fra NVL.

08.09.2009 |

Helhedsorienteret uddannelsespolitik - læring for børn, unge og voksne 23. september 2009 i Island

Læring sker hele livet og alle steder. Men hvornårhar vi lært nok? Og hvor skal vi lære alt det, som vihar brug for som borgere i det moderne samfund?Et samfund i konstant forandring og udvikling.

03.09.2009 |

Ældre og indvandrere mister fodfæste på arbejdsmarkedet

Arbejderbevægelsens Erhvervsråd skriver, at "den aktuelle krise sætter dybe spor på arbejdsmarkedet - nyledige hænger fast i ledighedskøen, og specielt personer over 50 år og indvandrere fra ikke vestlige lande har langt sværere ved at komme tilbage i job. I værste fald tabes hele den store beskægtigelsesgevinst, der er høstet de seneste år,…

31.08.2009 |

Gode idéer søges

Der findes mange gode initiativer rundt omkring på landets skoler og institutioner, og de skal frem i lyset. På UVM kan du lade dig inspirere af de mange gode ideer på f.eks. voksen- og efteruddannelsesområdet og selv komme på banen med eksempler fra din hverdag.

31.08.2009 |

Årsmøde for studie- og erhvervsvejledere ved de videregående uddannelser

Videncenter for Uddannelses- og Erhvervsvejledning inviterer hermed til årsmøde med temaet: "Karrierevejledning i de videregående uddannelser"

31.08.2009 |

Ny lærebog om psykiatrisk sygepleje

Linda Kragelund, ph.d. og universitetsadjunkt fra NCK har i samarbejde med Niels Buus, post.doc. skrevet kapitlet "Sygeplejestuderende i psykiatrien: forventninger, oplevelser og læring.

13.08.2009 |

Ny UddannelsesGuide i luften

Med lanceringen af den nye Ug.dk skal man kun klikke et sted for at finde information og vejledning om uddannelser og erhverv. Den nye Ug.dk er blevet udbygget med udbud af voksen- og efteruddannelser.

13.08.2009 |

Stadig plads på kursus for realkompetenceguider

DFS skriver: Godt en uge endnu har erfarne folkeoplysere mulighed for at tilmelde sig et kursus, der gør jer til realkompetenceguider og frontløbere i arbejdet med afklaring og dokumentation af realkompetence. Fristen er 25. august.

13.08.2009 |

Tilbud til dem på kanten

DFS skriver: Undervisning og vejledning går i hånd i hånd i et nyt tilbud til mennesker på kanten af vidensamfundet. Med Individuel Forberedende Uddannelse vil folkeoplysningen give et nyt bidrag til at sikre uddannelse til 95 procent af hver årgang.

13.08.2009 |

Gratis vurdering af realkompetencer

Lærere og vejledere kan også få deres realkompetencer vurderet - gratis! 25. august er sidste frist for at til melde sig to regionale informationsmøder om ordningen.

Viser resultater 91 til 100 ud af 236

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste