Tilbud til dem på kanten

DFS skriver: Undervisning og vejledning går i hånd i hånd i et nyt tilbud til mennesker på kanten af vidensamfundet. Med Individuel Forberedende Uddannelse vil folkeoplysningen give et nyt bidrag til at sikre uddannelse til 95 procent af hver årgang.

13.08.2009 | meth

Klippet fra DFS: "Individuel Forberedende Uddannelse (IFU) er oplysningsforbundenes og daghøjskolernes bidrag, som kan hjælpe mennesker med at finde og bruge deres egen lyst til at lære – med afsæt i den enkeltes kompetencer, kvaliteter og følelser.

Nyt koncept - baseret på erfaringer
Tankerne og metoder bag IFU har været praktiseret i mange år i forskellige tilbud fra lokale daghøjskoler og oplysningsforbund. Men kort før ferien afsluttede Daghøjskoleforeningen og AOF et udviklingsprojekt, der mundede ud i en omfattende undervisningsvejledning til det nye koncept."

Læs hele artiklen på DFS' hjemmeside