Aarhus Universitets segl
Dette projekt er afsluttet, og hjemmesiden opdateres derfor ikke længere.

Voksenuddannelse i spændingsfeltet mellem målrationalitet og idealer om demokratisk dannelse

Med temaet for det voksenpædagogiske træf 2013 sættes fokus på spændingsfeltet mellem målrationalitet og idealer om demokratisk dannelse.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 14. maj 2013,  kl. 09:30 - 15:40

Sted

UC Lillebælt, Asylgade 7-9, 5000 Odense C

Spændingsfeltet er genkendeligt i de fleste sammenhænge, hvor der arbejdes med voksnes læring og kompetenceudvikling og kan forventes aktualiseret, når resultater af PIAAC undersøgelsen offentliggøres i efteråret 2013. Med afsæt i keynote oplæg og workshops udveksles tanker, erfaringer og ideer til, om og hvordan man i den daglige praksis kan navigere i dette spændingsfelt, så et samspil mellem positionerne i feltet kan føre til konstruktiv udvikling af voksenuddannelse.

Dansk Voksen Pædagogisk Forum er et fleksibelt organiseret netværk, der gennem tværsektorielle og flerfaglige seminarer, mødesteder, konferencer og træf vil fremme dialog og udvikling på området for voksnes læring. Netværket er pt. koordineret af NVL, Nordisk Netværk for Voksnes. Som det fremgår af programmet har der i baggrundsgruppen for dette års træf deltaget repræsentanter fra mange væsentlige aktører og organisationer.

Program for dagen

Beskrivelse af workshops

Tilmelding kan ske indtil 6. maj her

Vær opmærksom på, at det ved tilmelding bedes angivet, hvilken workshop der ønskes med 1., 2. og 3. prioritet.

Spørgsmål om arrangementet kan stilles til Sia Hovmand Sørensen på siah@dpu.dk

Tid: Kaffe og registrering Kl. 9.30. Træf 10.00 -15.40.

Pris: 350 dkk. (inkl. moms)