Aarhus Universitets segl

Hvad skaber en god voksenunderviser?

DFS skriver: "At se udtrykket i Martins øjne, da han modtog sit første eksamensbevis – det var det hele værd for mig." Sådan citeres en irsk lærer i de europæiske InfoLetters temanummer om voksenundervisere. Nummeret afspejler, at personligt engagement, deltidsarbejde, begrænset pædagogisk uddannelse præger arbejdsområdet, men at der er store forskelle mellem landene i Europa.

DFS skriver videre, at InfoLetter udsendes elektronisk seks gange om året med information og analyse af aktuelle tendenser og begivenheder inden for folkeoplysning og voksenundervisning på engelsk. Artiklerne skrives af omkring 25 korrespondenter fordelt over det meste af Europa.

Hvert nummer af InfoLetter består af fire sider, der dels indeholder af et par centrale artikler dels introduktion og links til mellem 30 og 40 artikler, hvoraf flertallet omhandler månedens tema.

 Alle tidligere artikler ligger i en database. Både abonnement på InfoLetter og adgang til databasen er gratis.

Tidligere InfoLetter temaer har været:
? Trends in Adult Education and the Economic Crisis
? Climate change
? Human rights
? Creativity
? Unemployment
? European projects
? Current developments
? ScienceBest Practice
? Financing policy

InfoLetter udgives af et stort europæisk samarbejdsprojekt:InfoNet Adult Education. Det finansieres af EU's program for livslang læring, Grundtvig-programmet. DFS er en af InfoNets partnerorganisationer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Oops, an error occurred! Code: 202212081441040a81d913