Aarhus Universitets segl
Dette projekt er afsluttet, og hjemmesiden opdateres derfor ikke længere.

Ny portal leverer analyser og statistik om erhvervsuddannelserne

Undervisningsministeriet skriver: Erhvervsuddannelsernes faglige udvalg skal sørge for, at uddannelserne fornyer sig. Det er en opgave, som kræver adgang til de nyeste analyser og statistik. www.fagligeudvalg.dk, der er en ny portal, skal give hurtig adgang til begge dele.

For alle erhvervsuddannelserne findes et fagligt udvalg, som blandt andet har til opgave at følge den erhvervsmæssige udvikling inden for deres uddannelsesområde og arbejde med fornyelse af uddannelserne.

Udvalgene kan tage initiativ til nyetablering, omlægning eller nedlæggelse af uddannelser. For at udvalgenes arbejde kan ske på et så kvalificeret grundlag som muligt, vil portalen fagligeudvalg.dk nu give udvalgenes medlemmer og andre interesserede let adgang til analyser og prognoser om området.

Analyserne kan spænde fra brancheanalyser, teknologiudvikling og metoder til fastholdelse og rekruttering. Når de faglige udvalg i november 2008 skal indsende redegørelser til ministeriet om udviklingen inden for deres uddannelsesområde, vil også disse komme til at ligge på hjemmesiden. Der vil være mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev.

Besøg http://www.fagligeudvalg.dk

KvaliNord-projektet


På hjemmesiden kan man også læse om KvaliNord-projektet og læse den seneste rapport om, hvordan en række virksomheder i Region Nordjyllands godstransportsektor forholder sig til uddannelse og efteruddannelse af deres personale. Rapporten er gennemført af CARMA, AAU, i samarbejde med New Insight og Kompetence Kompagniet.
Oops, an error occurred! Code: 2023113010021299e313cd